main

Berita dan Artikel

Sluku-Sluku Bathok

16 Juni 2016 — 0

permainan-tradisional-Jawa-Barat-Oray-orayan.jpg

Sluku-sluku bathok
Bathoke ela-elo
Si Rama menyang Solo
Oleh-olehe payung mutho
Pak jenthit lolo lo bah
Wong mati ora obah
Yen obah medeni bocah
Yen urip golekko dhuwit