Sluku-Sluku Bathok

Sluku-sluku bathok Bathoke ela-elo Si Rama menyang Solo Oleh-olehe payung mutho Pak jenthit lolo lo bah Wong mati ora obah Yen obah medeni bocah Yen urip golekko dhuwit